Premium termékcsalád

BIA pontA PREMIUM DIET termékek fogyasztása során nem kell éhezni, szervezete minden szükséges fehérjét , vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet megkap, így egészségesen fogyhat orvosi felügyelet mellett!

A Premium Diet termékek speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek, elhízott diabétesz mellituszosok kezelésére különösen alkalmas, de szükség van az intenzív orvosi gondoskodásra, így bátran nevezhetjük orvosi diétának, hiszen szakorvosi segítséggel történik ez esetben a fogyás.

Egyeztessen diabetológusával, vagy háziorvosával (vércukorszint gyakoribb mérése, gyógyszerek hozzáigazítása,stb.)!

Ha szeretne megtudni mindent a testösszetételéről (zsír, izom, víz arányai), forduljon PREMIUM DIET orvoshoz/tanácsadóhoz, aki egy kiváló súlycsökkentési programmal várja Önt, BIA méréssel egybekötve vagy vásároljon DietCare konzultációt nálunk.

A Premium Diet orvosi diétás programban orvosok és tanácsadók segítségével és a BIA analízissel felmérik testösszetételét, és személyre szabott diétát állítanak össze. A diéta alatt nem lesz magára hagyva, és a kéthetente történő BIA mérést követően Orvosa/Gyógyszerésze ellátja a szükséges tanácsokkal, útmutatásokkal, amivel sikeresen veheti az esetleges akadályokat.

Premium termékcsalád a Halmy Patikában

43 termék található.

1-18 / 43 elem mutatása

Aktív szűrők