A Halmypatika.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

Akciós újság

Kedves Ügyfelünk! 

Ezen az oldalon az akciós újságban található kedvezményes termékeinkhez talál hasznos leírásokat, tájékoztatásokat.


2018 január - új év, új lehetőségek

Az újévi fogadalmak után itt a lehetőség a tettek mezejére lépni és megtenni mindazt, amit célul tűztünk ki. A szavak ideje után most már a megvalósítás útjára kell lépni. Azon kedves Olvasóinkhoz szólunk most, akik úgy érzik, hogy az alakjukkal szeretnének elégedettebbek lenni és megszabadulnának néhány kilogrammtól  vagy akár jelentős túlsúlytól ebben az évben. Ügyfeleink szerint egy fogyókúra akkor jó, ha: nincs éhezésváltozatos étkezésre van lehetőség, nem kell a kalóriákat számolninincsen jojó effektusfinom és gyorsan elkészíthetőakár cukorbetegek számára is fogyasztható.

Van megoldás!


A Premium Program lehetővé teszi, hogy egészségesen és hatékonyan fogyókúrázzon. 

 

A PREMIUM DIET termékek speciális gyógyászati célra szánt tápszerek, melyekből különböző ízesítésű, ízletes shake-ek készíthetőek. 

Összetételének köszönhetően túlsúlyos diabéteszesek kezelésére is alkalmas.

A PREMIUM DIET shake-ek fogyasztása során nem kell éheznie, szervezete megkap minden szükséges fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, így egészségesen fogyhat.

A Premium Program lehetővé teszi a súlycsökkentést anélkül, hogy az izomzat jelentős mértékben leépülne. Megakadályozza a jojó effektust, mert a szervezet nem fúj „éhségriadót” a diéta befejezése után.A Premium Program 3 fázisra bontható:
 

Az első fázisban a PREMIUM DIET GO tápszert fogyasztjuk két napig, napi 5-ször.
Ez segíti elő, hogy a zsírégetés, a fogyás mihamarabb megkezdődhessen.  Csökkenti a szervezetben felgyülemlett vizet. Fontos hatása, hogy megakadályozza az izom lebontását, és gátolja a jojó effektus kialakulását. Magas vitamintartalma miatt a koncentrációs képességet is javítja.

második fázisban a PREMIUM DIET REGULAR tápszerek következnek. Ekkor az étkezések száma 3-ra változik, viszont már sokkal könnyebb diétázni, hiszen egy étkezés - az ebéd - szabadon választható. Ez azt jelenti, hogy a nap során a vegyes étkezés (ebéd) keretein belül jól lehet lakni. :-)
Napi 2 étkezést - a reggelit és a vacsorát - Premium Diet Regular shake-ek fogyasztásával váltjuk ki.
Ez a fázis addig tart, amíg majdnem elérjük a kívánt testsúlyt.

harmadik fázisban már csak egyszer fogyasztunk PREMIUM DIE REGULART (pl. vacsorára) és már csak pár kiló túlsúlytól szeretnénk megszabadulni.
Ebben a fázisban a három étkezés közül kettő már vegyes étkezés, azt eszünk, amit szeretnénk - szem előtt tartva a táplálékpiramis szabályait.

Segítséget jelent a fogyókúra ideje alatt, hogy szakképzett Premium tanácsadónk áll kedves ügyfeleink rendelkezésére, aki telefonon keresztül válaszol kérdéseikre.

Hogyha szeretne részletesebben olvasni a Premium Programról, kattintson a Premium termékcsalád GO vagy REGULAR termékeire, ahol megtalálja a Premium diéta gyakorlati alkalmazását és fontos szabályokról olvashat a fogyókúra sikeressége érdekében.

 

A fogyókúra elkezdéséhez és sikeres folytatásához összeállítottunk két akciós PROGRAMCSOMAGOT, melyek minden fontos elemét, termékét tartalmazzák a diétának.

Az első két héthez - Premium Diet Program - CSOMAG 

  • 1 doboz Premium Diet Go kezdőcsomag - vanília ízű 
  • 1 doboz Premium Diet Regular - kókusz ízű
  • 1 doboz Premium Goodcare Fibre - búzarost
     

A következő egy hónaphoz - Premium Regular Program - CSOMAG

  • 1 doboz Premium Diet Regular- vanília ízű 
  • 1 doboz Premium Diet Regular - kókusz ízű
  • 1 doboz Premium Goodcare Fibre - búzarost


A BÚZAROSTRÓL:

A gluténmentes Premium Goodcare Fibre búzarost nagy segítséget jelenthet a fogyókúra során, hiszen kiváló duzzadóképessége által a jóllakottság érzését éri el. Így az étkezések közötti 4-6 órás metabolikus szünet sokkal könnyebben betartható, sokkal kevésbé érezzük magunkat éhesnek. A fogyókúra sikeressége érdekében került bele akciós csomagjainkba is.

Elkészítése nagyon egyszerű: napi 1-2 mérőkanálnyi mennyiséget bele kell keverni a Premium Regular italporba és így elfogyasztani az ízletes shake-et.

A búzarost további előnyeiről a termék leírásában olvashatnak.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Tájékoztató Hírek Marketing
blog comments powered by Disqus

Keresés