A zsírmáj
   2020.02.20 14:36:26     Zsírmáj - megoldás lehet a Hepashake

A máj felépítése

HA A MÁJ TÚLZSÍROSODIK

Ha Ön zsírmáj-betegségben szenved, a panaszok nem egyediek. A fáradtságot, a kimerültséget és a fájdalmat a felső hastájékon gyakran alábecsülik, így a betegség felderítetlen marad.

A máj, a has jobb felső részén található a bordaív alatt. Körülbelül 1,5 kg súlyú, és 300 milliárd sejtből áll.

A máj több mint egy szűrő- és méregtelenítő szerv, hiszen - az életminőségre jelentős befolyással bíró - sok más feladatot is ellát a testünkben.

A máj legfontosabb feladatai:

  • részt vesz a vércukor szabályozásában
  • fontos fehérjék és hormonok termelése és lebontása
  • a koleszterin és epesavak termelése
  • az anyagcseretermékek lebontása és átalakítása
  • a zsír, szénhidrát, vitaminok és vas raktározása
  • méregtelenítés és szűrő funkciók (alkohol, gyógyszerek, stb.)
  • az immunrendszer védelme

A nem alkoholos zsírmáj betegség a leggyakoribb krónikus májbetegség. Majdnem minden harmadik ember érintett! A felnőttek 30-40%-ának van nem alkoholos zsírmája. Az erősen elhízott emberek 70%-a, és a 2-es típusú diabéteszesek 90%-a érintett. Különösen aggasztó: az elhízott gyerekek 30%-ánál fordulhat elő zsírmáj.

A nem alkoholos zsírmáj nem csak a túlsúlyosok betegsége! A vékony emberek is érintettek lehetnek: a normál testsúlyúak 15%-a szenved NAFLD-ben. A szaknyelvben őket hívjuk „TOFI”-nak.

Mi a „TOFI”?

Az angol „thin outside, fat inside” rövidítése, ami ezt jelenti: Kívülről vékony, belülről zsíros. Azok az emberek tartoznak ebbe a kategóriába, akik látszólagosan vékonyak, de zsírosak a szerveik – a máj is.

Van-e zsírmájam?

Ha Ön zsírmáj-betegségben szenved, a panaszok nem egyediek. A fáradtságot, kimerültséget és a fájdalmat a felső hastájékon gyakran alábecsülik, így a betegség felderítetlen marad. Manapság már adott a lehetőség, hogy a zsírmáj-betegséget meghatározhassuk: Írjon az info@halmypatika.hu e-mail címre és elküldjük Önnek az elemzést végző oldalra mutató hivatkozást.

Gyógyítható-e a zsírmáj?

A zsírmáj veszélyes, de szerencsére gyógyítható.

A máj elzsírosodása egyáltalán nem olyan ártalmatlan, mint ahogy azt néhány orvos még ma is hiszi. Nem csak maga a szerv van veszélyben, mert az elzsírosodás a gyulladások, cirrózis és tumorok kockázatát is növeli, ahogy a diabétesz, szívinfarktus, stroke és vesebetegségek kockázatát is.

Premium Hepashake májdiéta koncepció

Az új ismereteink szerint: az, hogy mennyire életveszélyesek ezek a betegségek nem csak attól függ, mit mutat a mérleg, hanem attól is, mennyire zsíros a máj és egyéb szerveink. 

A jó hír: ezt a veszélyes fejlődést megfelelő diétával biztonságosan vissza lehet fordítani. Valójában egy kéthetes májdiéta programmal már jelentősen tehermentesíthetjük a májat és az anyagcserét.

A program alatt elérhető eredmények a szabályok betartása mellett is egyénenként eltérnek, hiszen minden egyes ember szervezete eltérő állapotban van, eltérő zsírmájtól szeretne megszabadulni, így az Önre vonatkozó személyes lehetőségekért hívja telefonos tanácsadónkat.

A májdiéta programhoz tartozó termékek nem csodaszerek, nem garantálható általuk a zsírmáj csökkenése, hiszen a szabályok betartása elengedhetetlen a kitűzött célok eléréséhez. A program használata előtt a háziorvossal történő egyeztetés is javasolt, hiszen a program előtti és utáni vérvétel segítségével Ön is igazolva láthatja majd a program hatékonyságát. Tanácsadónkat a +36 20 354 66 20-as telefonszámon éri el!


(Forrás: Leberfasten nach Dr. Worm)

Ajánlott tartalmak: