BioCo C-D duo retard tabl. 100x

3 700 Ft
Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza

BioCo C-D duo retard tabletta 100x

Alkalmazás:
Naponta 1  tablettát bő folyadékkal lenyelni. 

Hatóanyag 1 tablettában:

 • C-vitamin          1000 mg
 • D3-vitamin        2000NE
Mennyiség
Raktáron

BioCo C-D duo retard tabletta 100x

Alkalmazás:

 • Naponta 1  tablettát bő folyadékkal lenyelni. 

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a flakon alján

Tárolás:

 • A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, legfeljebb 25 °C-on!
 • A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Hatóanyag 1 tablettában:

C-vitamin  1000 mg
D3-vitamin  2000 NE

Összetevők:

L-aszkorbinsav; tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz); fényező anyag (sztearinsav); csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát); csipkebogyó kivonat (20 mg/tabletta),stabilizátor, színezékek (titán-dioxid, vas-oxidokok), részben hidrogénezett szójabab olaj, kolekalciferol.

Figyelmeztetés:

 • Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére.
 • Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
 • Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

VALÓBAN SZÜKSÉGES EKKORA FIGYELMET FORDÍTANI A D-VITAMIN FOGYASZTÁSRA?

Igen! Az egészséges csontozat, az izomfunkció, az immunrendszer, a normál fogazat fenntartásában betöltött szerepe miatt a D-vitamin számos élettani folyamatban kulcsfontosságú.

Mára bizonyított, hogy még Spanyolországban is – ahol jóval magasabb a napsütéses órák száma, és sokkal nagyobb mennyiségben fogyasztanak D-vitaminban gazdag halat – a lakosság harmada D-vitamin hiányban szenved. Sejthető volt, melyet a vizsgálatok igazoltak is, hogy a magyar lakosság jelentős részénél szintén kimutatható a D-vitamin hiánya.

Az ősztől tavaszig tartó időszakban kifejezetten indokolt lehet a D-vitamin fogyasztása, de az sem jelenthető ki, hogy nyáron egyáltalán nincs szükség pótlásra. Zsíros halak fogyasztásával is sokat tehetünk a megfelelő D-vitaminszint eléréséért. Ha tartunk attól, hogy étrendünk nem tartalmaz elegendő mennyiségben D-vitamint, célszerű azt közvetlenül, pl. tabletta formájában pótolni.

BioCo gyártási szemlélet:

 • Az alapanyagok kiválasztásánál az elsődleges szempont a hatékonyság. Akkor sem gyártunk olcsó, ám kétes minőségű alapanyagból, ha ezzel az árversenyző piacon hátrányt szenvedünk a versenytársakkal szemben.
 • Fejlesztéskor kiemelt figyelmet fordítunk a hatóanyagok vegyületformáira, így azok jól hasznosuló formában kerülnek a BioCo készítményekbe.
 • Termékeink hatóanyag-összetételének kialakításánál elsődleges szerepet kapnak az anyag hatásait igazoló klinikai tanulmányok, és a legújabb tudományos publikációk.
 • Növényi készítményeinkben koncentrált kivonatokat használunk és nem a növények szárított, porított őrleményét.
 • Gondosan megválogatott anyagokkal dolgozunk, amelyek alapos ellenőrzés és laborvizsgálat után kerülhetnek a gyártórészlegbe.

Gyártja és forgalmazza:

BioCo Magyarország Kft.,
3021 Lőrinci, Árpád u. 92.
www.bioco.hu
Infovonal: +36/37-388-318

Biocom001

Ez még talán érdekelhet