BioCo Csipkebogyós RETARD C-vitamin 1000 mg (100x)

2 300 Ft

(22 Ft db)

Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza

A C-vitamin hozzájárul az ideg-és immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A készítmény 1000 mg nyújtott hatású C-vitamint, és 20 mg csipkebogyó kivonatot tartalmaz. 

Kiszerelés: 100 db tabletta

Mennyiség
Raktáron

BioCo gyártási szemlélet:

  • Az alapanyagok kiválasztásánál az elsődleges szempont a hatékonyság. Akkor sem gyártunk olcsó, ám kétes minőségű alapanyagból, ha ezzel az árversenyző piacon hátrányt szenvedünk a versenytársakkal szemben.
  • Fejlesztéskor kiemelt figyelmet fordítunk a hatóanyagok vegyületformáira, így azok jól hasznosuló formában kerülnek a BioCo készítményekbe.
  • Termékeink hatóanyag-összetételének kialakításánál elsődleges szerepet kapnak az anyag hatásait igazoló klinikai tanulmányok, és a legújabb tudományos publikációk.
  • Növényi készítményeinkben koncentrált kivonatokat használunk és nem a növények szárított, porított őrleményét.
  • Gondosan megválogatott anyagokkal dolgozunk, amelyek alapos ellenőrzés és laborvizsgálat után kerülhetnek a gyártórészlegbe.

 

BioCo Csipkebogyós RETARD C-vitamin 1000 mgA készítmény 1000 mg nyújtott hatású C-vitamint, és 20 mg csipkebogyó kivonatot tartalmaz. 

A hosszan tartó hatás révén a C-vitamin folyamatosan szabadul fel a szervezetben, így folyamatosan biztosítja szervezetünk C-vitamin ellátását.

 

Nettó tömeg: 93,6 g / 60 db tabletta

 

A C-vitamin hozzájárul:

• az ideg-és immunrendszer normál működéséhez, 

• a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, 

• a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. 

 

Alkalmazás:
Naponta 1-2  tablettát bő folyadékkal lenyelni. 

 

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a flakon alján

 

Tárolás:
 A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, legfeljebb 25 °C-on! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

 

Hatóanyag 1 tablettában:
C-vitamin          1000 mg

 

Összetevők:
L-aszkorbinsav; tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz); fényező anyag (sztearinsav); csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát); csipkebogyó kivonat (20 mg/tabletta).

 

Figyelmeztetés:
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

 

egyeb-003