A Halmypatika.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

Dermokozmetikum

Klinikailag igazolt hatékonyság , legérzékenyebb bőrtípusokon tesztelt , bőrgyógyászok, gyógyszerészek ajánlásával.
 Apivita Apivita
Az APIVITA kozmetikumok természetes összetevőket, a mediterrán természet növényinek értékes kivonatait, a méhészet nyújtotta, magas tápértékű összetevőket, valamint szerves illóolajok kombinációját tartalmazzák. Az APIVITA készítmények 85-100% természetes összetevőt tartalmaznak és formulájuk mentes szilikontól, parabénektől, ásványi olajoktól, propilénglikoltól, makrociklikus pézsmától, nitropézsmától és flalátoktól. Az APIVITA-nál mindent azért tesznek, hogy támogassák, fenntartsák és tiszteljék a földet , ahol élnek.
Uriage Uriage
Az URIAGE dermokozmetikai termékeket élenjáró bőrgyógyászati kutatások alapján fejlesztett összetétele, szabadalmaztatott hatóanyagok és a Francia Alpok szívében fakadó különösen jótékony hatású Uriage termálvíz teszik egyedülállóvá. E termálvíz kivételesen gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, antioxidáns tulajdonságú, erősíti a bőr barriert és természetes izotóniás összetételének köszönhetően tökéletes ozmózisban van a bőrrel. Ezért is mondják: AZ URIAGE A BŐR VIZE.
Rendezés:

Keresés