A Halmypatika.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

Tájékoztatás

Egészségmegőrzéssel kapcsolatos információk, érdekességek.
2018. 08. 06. 11:45:21

Emmi-dent - friss lehelet, bátor mosoly!

Tegye fel a kezét, akinek ismerős a történet! Sorunkat kivárva, végre a megnyerő külsővel rendelkező, elbűvölő tekintetű vevőszolgálati munkatárs elé ülünk, ő kedvesen ránk mosolyog és BAMM! A „Miben segíthetek?” mondat szinte letaglóz. A kolléga(nő) lehelete nem pusztán irritáló és kellemetlen, de mondjuk ki: büdös. Higgye el, ennek az ügyfelekkel foglalkozó úriember/hölgy örül a legkevésbé. Rágóval, mentolos cukorkával, és ki tudja még mivel próbálja ideig-óráig elviselhetőbbé tenni a face to face kommunikációt. Hogy Ön is az asztal másik oldalán foglal helyet? Előadóként, ügyfélszolgálati munkatársként, vagy netán értékesítőként keresi a kenyerét? Ebben az esetben pláne tudja, miről is beszélünk.

2018. 01. 05. 08:11:49

Kedves Ügyfelünk! 

Ezen az oldalon az akciós újságban található kedvezményes termékeinkhez talál hasznos leírásokat, tájékoztatásokat.


2018 január - új év, új lehetőségek

Az újévi fogadalmak után itt a lehetőség a tettek mezejére lépni és megtenni mindazt, amit célul tűztünk ki. A szavak ideje után most már a megvalósítás útjára kell lépni. Azon kedves Olvasóinkhoz szólunk most, akik úgy érzik, hogy az alakjukkal szeretnének elégedettebbek lenni és megszabadulnának néhány kilogrammtól  vagy akár jelentős túlsúlytól ebben az évben. Ügyfeleink szerint egy fogyókúra akkor jó, ha: nincs éhezésváltozatos étkezésre van lehetőség, nem kell a kalóriákat számolninincsen jojó effektusfinom és gyorsan elkészíthetőakár cukorbetegek számára is fogyasztható.

Van megoldás!

2017. 11. 06. 11:23:11

B-vitamin: egyre népszerűbb téma az emberek körében. Kétségek nélkül állíthatjuk, hogy ez a vitamin rendkívül előnyös számunkra, főleg a fáradtság tüneteit tekintve. Valószínűleg bármelyik idős ember el tudja mondani, hogy a B-vitamint minden orvos ajánlja.

Szóval mikor volt az utolsó alkalom, amikor eszébe jutott a B-vitamin? Elgondolkodott már azon, miért vannak repedések a szája sarkainál? Sőt, gondolkodott már azon, hogyan szüntetheti meg a depressziót természetes eszközök segítségével?

Nos, ezek mind a B-vitamin hiányosságával függnek össze!

 

2017. 10. 03. 11:59:46

AKCIÓS CSOMAG

Premium Diet fogyókúra program kezdő csomag 26.690 forint helyett 22.590 forintért vásárolható meg.


A kedvező árú csomag tartalma:
 
  • 1 doboz Premium Diet Go kezdőcsomag - vanília ízű 
  • 1 doboz Premium Diet Regular - kókusz ízű
  • 1 doboz Premium Goodcare Fibre - búzarost
2017. 09. 21. 16:19:57
2017. 09. 15. 18:45:26

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer cukorral és édesítőszerekkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal az elhízás diétás kezelésének kiegészítésére.

2017. 09. 01. 10:20:33

A Premium Diet Regular shake-jeit változatosabbá tehetjük, hogyha kedvünkre kísérletezünk a különböző hozzávalókkal.
Bemutatunk néhány példát, melyek elindíthatják kreativitásunkat.

 

 

 

 

2017. 08. 25. 11:02:39
Alábbiakban kényelmesen kereshet a különböző - készülék specifikus - fogkefe fejek és a fogkrémek között.

Keresés