• Akció
  • -600 Ft

LactoSeven tabletta (50x+20x)

3 500 Ft
2 900 Ft Kedvezmény 600 Ft

(41 Ft db)

Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza

A tejsavbaktériumok megtalálhatók minden normál emberi bélflórában.

A Lacto Seven 7 különböző természetes emberi tejsavbaktérium törzset (Lactobacillus, Bifidobacterium), inulin rostot, és D-vitamint tartalmaz.

A Lacto Sevenben a tejsavbaktériumok külső borítással védettek. Minden baktériumot hidrolizált fehérje (peptidek) és szénhidrát keveréke vesz körül.
Ez az úgynevezett BIO-SupportTM bevonat, amely a baktériumokat ellenállóbbá teszi, hogy túléljék a savas gyomrot, megvédi őket a gyomor és epesavaktól ezzel segítve az ép baktériumok eljutást a belekbe. Amikor a baktériumok a vékonybélbe érnek, az addigi savas környezetből egy semleges környezetbe kerülnek, ahol a bevonat szétesik, és az élő baktériumok kifejthetik jótékony hatásukat.

Mennyiség
Raktáron

A Lacto Sevenben a tejsavbaktériumok külső borítással védettek. Minden baktériumot hidrolizált fehérje (peptidek) és szénhidrát keveréke vesz körül. Ez az ún. BIO-SupportTM bevonat teszi a baktériumokat ellenállóbbá, hogy túléljék a savas gyomrot, megvédi őket a gyomor és epesavaktól és segít nekik túlélni a vastagbélbe való eljutást. Mikor a baktériumok a vékonybélbe érnek, az addigi savas környezetből egy semlegesbe kerülnek, ahol a bevonat szétesik, és az élő baktériumok kifejthetik jótékony hatásukat.

A probiotikus baktériumok a vastagbél nyálkahártyáján kezdenek el kolonizálódni, támadásba lendülni a káros baktériumokkal szemben. A bevonat nélküli baktériumok a gyomor savtartalma miatt elpusztulnak, mint ahogy ez általában az étellel bevitt baktériumok estében is bekövetkezik.

Az inulin egy természetes rost, a jótékony bélbaktériumok (probiotikum) táplálékaként szolgál, segíti a baktériumok bélfalon történő megtapadását és elszaporodását.

A Lacto Seven használata előnyös lehet például utazáskor, antibiotikum-kúra idején és étrendi változások esetén, az egész család számára.

Az inulin egy természetes rost, a jótékony bélbaktériumok táplálékaként szolgál, segíti a baktériumok bélfalon történő megtapadását és elszaporodását.

A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

ÖSSZETÉTEL

Ajánlott napi adag- 1-2 tabletta – tartalmaz:

~ 12 x109 CFU élő  tejsav-és bifidobaktériumokat**
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus reuteri
Lactobacillus rhamnosus
Bifidobacterium longum
Streptococcus thermophilus

~ 300600 mg inulint

~ 2-4 µg D-vitamin

**a gyártás időpontjában

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Cukor-, laktóz-, gluténmentes termék.
Szobahőmérsékleten tárolandó.

ADAGOLÁS

Felnőtteknek napi 12 tabletta vízzel bevéve.

3 év feletti gyermekeknek napi 1 tabletta vízzel bevéve.

egyeb-005