A Halmypatika.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

Emmi-dent Metallic ultrahangos fogkefe gyermek napi AKCIÓS csomag - sötétkék

Ár:
54.790 Ft
46.900 Ft (36.929 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 7.890 Ft
Kedvezmény: 14%
Egységár: 46.900 Ft/szett

Gyermek napi AKCIÓS CSOMAG tartalma:

 • Emmi-dent Metallic - alapkészlet, melynek tartalma:
  • 1 Emmi-dent Metallic nyél (1x)
  • 1 Emmi-dent Metallic ultrahangos cserélhető fej felnőtteknek - (1x)
  • 1 Emmi típusú 100-240B töltő (1x)
  • 1 Emmi-dent ultrahangos fogkrém - 75ml (1x)
 • Emmi-dent ultrahangos fogkefefej K2 - gyerek (1x)
 • Emmi-dent ultrahangos fogkrém Kids gyerek (75ml) - (1x)
 • Emmi-dent Emmifant nagy plüsselefánt (1x)

Kiszerelés: 1 csomag

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-07-09

Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet, egészséges életmódot, orvosi kezelés helyettesítésére nem alkalmas, nem gyógyít betegséget! Meglévő betegség esetén alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Leírás és Paraméterek

Emmi-dent Metallic ultrahangos fogkefe
 

A fogtisztítás és szájhigiénia területén az Emmi-dent modern, innovatív ultrahangos technológiája.

100% valódi ultrahang a tökéletes szájhigiéniáért és a ragyogóan fehér fogakért.
 

Fogorvosok és tudósok évi legalább egyszeri professzionális fogtisztítást javasolnak, amit fogorvosi rendelőkben asszisztensek vagy dentálhigiénikusok végeznek el.

A már említett tisztítási eljárással szemben (makro-tisztítás – mechanikus mozgások, 20-30.000 rezgés percenként) az új mikro-tisztítás (max. 96.000.000 rezgés percenként) egy teljesen más, mozgás-, szinte érintésnélküli technológiára épít, amelynek – a korábbival szemben – hatalmas előnye, hogy a szájüregben olyan helyeket is tud tisztítani, ahol nincs makro-tisztítási folyamat, amely hatékony lenne, még a fogselyem, vagy az interdentális fogkefe sem. 

Az ultrahanghullámok behatolnak a fogak közti legkisebb résekbe, a fogszabályzóknál és az implantátumoknál is. Mechanikus nyomás nélkül hatékonyan és kitartóan tisztítja a fogakat, fogközöket, réseket és fogínytasakokat.

 

Hatásmechanizmus
 

Az Emmi-dent ultrahangos készülékei a szájhigiénia és a fogápolás legújabb és leghatékonyabb módszerét (mikor-fogtisztítás) alkalmazzák, melyet német mérnökök fejlesztettek ki a legújabb tudományos felismerések alapján.

Ezek az ultrahangos készülékek nem úgy működnek, mint a hagyományos fogkefék (makro-fogtisztítás) – melyeknek a fogak mechanikus dörzsölése és a fogkrémben lévő dörzsanyagok segítségével kellene hatniuk - , hanem a modern ultrahang technológia tulajdonságait hasznosítják.

Az ultrahang-technikát már több évtizede hasznosítja az orvostudomány több területen és nagy sikerrel, pl. az agy-, szem-, magzati-, és gyomorvizsgálatoknál, stb.

A fogak ápolásához és tisztításához általunk kifejlesztett ultrahang-készüléket, használhatják idősek és fiatalok, akár szívritmus-szabályozó készülékkel bíró emberek is, mert senkire sem káros. Tudományosan igazolt, hogy az ultrahang 50 Wattig az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan. Az Emmi-dent készülék csak 0,2 Watt teljesítményű. Az ultrahang hullámok hatékonyságát és biztonságosságát fogorvosok és implantológusok is megvizsgálták. Hosszú évek tapasztalati értékei – koronák, hidak, implantátumok esetén – nem mutatták a legkisebb negatív hatást sem.

Az ultrahang-hullámokat a sörtéken keresztül az ultrahang-fogkrémbe vezetik, ahol mikrobuborékok milliói képződnek, melyek mikroméretük / formájuk által behatolnak a legkisebb fogak közötti résekbe, a fog legapróbb repedéseibe, a fogínyen lévő tasakokba is. Ezek a mikrobuborékok (pl. implantátumoknál, vagy fogszabályzók esetén is) minden mechanikus nyomás, dörzsölés vagy egyéb igénybevétel nélkül hatolnak be és alaposan tisztítanak a legparányibb helyeken is.

A mikrobuborékok gyors összezsugorodása következtében a szennyeződéseket – mint a lepedék, ételmaradékok, baktériumok, stb. – alaposan eltávolítják.

Ezzel egyidejűleg az ultrahang-hullámok pozitívan hatnak a fogínyre, a szájpadlásra és a nyelvre is.

Az ultrahangos kezelés pozitív hatásainak alapja többek között a test saját energiáinak felszabadítása, a nyirokrendszer működésének támogatása, és a vérkeringés pozitív befolyásolása, mivel az ultrahang-hullámok a fogíny legmélyebb rétegéig hatolnak.

A fogtisztítás és a szájhigiénia megelőző és terápiás hatása főként azon a tényen alapul, hogy az ultrahang a baktériumokat és a kórokozókat nem csak a fogakon és a fogínyen, hanem a fogínyben is megsemmisíti.

 

Főbb jellemzők:
 

 • A 100% valódi ultrahang hatására a speciális ultrahangos fogkrémben keletkező mikrobuborékok, (melyek berobbannak, újraképződnek, újra berobbannak) gondoskodnak a fogak, a fogíny és a fogínytasakok alapos és hosszantartó tisztításáról.
   
 • Hatékonyan pusztítja el a baktériumokat a fogak között, a fogínyen és mélyen a fogínytasakokban.
   
 • Bizonyítottan, jelentősen csökkenti a gyulladásokat, a fogínygyulladást, a fogínyvérzést és a parodontózist.
   
 • Az ultrahang és az ultrahangos fogkrém mikrobuborékai rövid időn belül megszüntetik a fogak elszíneződését, így fogfehérítés, erős vegyszerek nélkül történik.
   
 • Az Emmi-dent fogkefe 12 órán keresztül friss leheletet biztosít.
   
 • Maximális tisztaság dörzsölés nélkül. Így elkerülhető a fogzománc sérülése és a fogíny irritációja.
   
 • Megoldás érzékeny vagy visszahúzódott fogíny esetében, amelyeknél a súrolás fájdalmat okoz, ezért javasolt fogínysorvadás esetén is alkalmazni. 
   
 • Az Emmi-dent ultrahangos fogkefe használata során sok szokásos fogprobléma megszűnik! Hatékonyabb, mint az elektromos fogkefe! 
   
 • Ideális gyermekek számára is, akik nem szeretik a fogaik súrolását.
   
 • Szintén tökéletes az implantátumot, koronát, hidakat viselőknek.
   
 • A fogszabályzót viselők számára is előnyős, hiszen a kapcsok alatt megbújó baktériumokat is elpusztítja.

 

Napi használat:


A fogakat naponta kétszer kb. 3-6 percig ajánlott tisztítani.

 

 1. A fej sörtéit használat előtt rövid ideig nedvesítse meg folyóvíz alatt.
   
 2. Kizárólag ultrahangos fogkrémet használjon (csak ezzel működik a mikrobuborékok millióinak képződése) kb. 2 borsószemnyi fogkérmet tegyen a sörtékre.
   
 3. A fogkrémet az ultrahangos fej sörtéivel gyengéden, egyenletesen hordja fel a fogak külső és belső felületére.
   
 4. Azután a sörtéket – anélkül, hogy rányomná vagy mozgatná – gyengéden helyezze a fogak belső, külső és felső (rágó) felületére, és tartsa mindenhol kb. 5-10 másodpercig. A fej sörtéi 2-3 fogat fednek be egyszerre. 
  A készülék csak halk zümmögő hanggal működik, az ultrahangnak köszönhetően a sörték egyidejűleg fertőtlenítődnek is. 
  A tényleges tisztítási idő a fogak szennyeződésének mértékétől függ. 
   
 5. A fogtisztítás befejezése után – még bekapcsolt állapotban – a készüléket és a sörtéket röviden folyóvíz alá tartva öblítse le. Majd kapcsolja ki a készüléket és törölje szárazra. A sörtéket ne, mert az ultrahang automatikusan fertőtleníti.
   
 6. A mikro-fogtisztítás befejeztével a készüléket (kikapcsolt állapotban), akár az ultrahangos fejjel együtt is visszahelyezheti a töltőre. 24 órás töltés után – pl. egy utazás alatt – kb. 10 napig tudja használni a készüléket utántöltés nélkül.
   
 7. Napi kétszeri használat esetén, 3 hónap után ajánlatos az elhasznált fejet újra cserélni.

Az Emmi-dent Metallic fogkefe szett tartalma: 

 • 1 db Emmi-dent Metallic nyél
 • 1 db Emmi 100-240 A töltő
 • 1 db Emmi-dent ultrahangos cserélhető fej felnőtteknek
 • 1 tubus Emmi-dent ultrahangos fogkrém - 75ml


A fogközök tisztításához - ahogyan eddig is - javasoljuk segédeszközök, mint fogselyem, fogköztisztító kefe és szájvíz használatát is.


Garancia

A termékre 24 hónapos garancia van, a vásárlás dátumától számítva. 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Keresés