A Halmypatika.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

Emmi-dent S4 Platinum ultrahangos cserélhető fogkefefejek gyerekeknek és hölgyeknek (4x)

Ár:
9.300 Ft (7.323 Ft + ÁFA)
Egységár: 2.325 Ft/db

Cserélhető ultrahangos fogkefefejek gyerekeknek és hölgyeknek, melyek az Emmi-dent Platinum modellhez használhatóak.

Kiszerelés: 4 db pótfej

Figyelmeztetés: Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Leírás és Paraméterek

Emmi-dent S4 Platinum 
cserélhető fogkefefejek gyerekeknek és hölgyeknek


Ultrahangos cserélhető fejek gyerekeknek és hölgyeknek a 100% valódi ultrahanggal történő fogtisztításhoz.

Emmi-dent S4 Platinum - cserélhető fejek gyerekeknek és hölgyeknek az ultrahangos mikro-fogtisztításhoz, melyek az Emmi-dent Platinum modellhez használhatóak.


Az Emmi-dent S4 Platinum cserélhető fejek, melyeket speciálisan gyermekek és hölgyek számára fejlesztettek ki, kicsik és vékonyak és így jobban illenek a gyermekek szájába. 

Mivel a gyerekek nem feltétlenül szeretik dörzsölni fogaikat, az eredeti Emmi-dent ultrahang az ideális megoldás.

Mozgatás és nyomás nélkül, eredeti ultrahanggal tisztítja a fogakat. A gyerekek számára megterhelő súrolás teljesen kiesik.
Az eredeti ultrahang megbízhatóan védi meg gyermekei fogait a lepedéktől, fogkőtől és a szuvasodástól.

Az Emmi-dent S4 Platinum fogkefefejek speciális és védett ultrahang-chipet tartalmaznak az eredeti Emmi-dent ultrahang generálásához.

 

Az Emmi-dent S4 Platinum ultrahangos fogkefefejbe 4 csatlakozó tüskét integráltak, melyekkel a fejet az Emmi-dent Platinum nyélhez csatlakoztatjuk. Ez az újítás megakadályozza, hogy a fejet ferdén illesszük a nyélhez és könnyen csatlakoztatható illetve levehető a fogkefefej a készülékről.
 

A fogkefefejet legkésőbb 3 havi használat után ki kell cserélni. Ennyi idő elteltével gyengül a sörték azon képessége, hogy 100%-ban továbbítsák az ultrahangot, így nem garantált a fogtisztítás optimális eredménye.

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy az Emmi-dent S4 Platinum ultrahangos cserélhető fogkefefej kizárólag az Emmi-dent Platinum modellel történő fogtisztításhoz használható.

 

A csomagban 4 db fej található.

 

100% valódi ultrahang a tiszta és ragyogóan fehér fogakért.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés