LXR Junior Immun-Protect Komplex (30x) meggyízű étrend kiegészítő
  • LXR Junior Immun-Protect Komplex (30x) meggyízű étrend kiegészítő

LXR Junior Immun-Protect Komplex (30x) meggyízű

4 200 Ft

(140 Ft tasak granulátum)

Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza

Komplex termék gyermekeknek az immunrendszer erősítésében elismert hatóanyagokkal (echinacea, tőzegáfonya, béta-glükán, lizin, Saccharomyces boulardii, C és D-vitamin, cink, szelén) a légutak, a húgyutak és a bélflóra egyidejű védelméért!

Kiszerelés: 30 tasak granulátum

Mennyiség
Raktáron

LXR Junior Immun-Protect Komplex

Étrend-kiegészítő gyermekeknek 

Az LXR termékcsalád gyermekek számára fejlesztett készítményekkel bővült LXR Junior néven.

Gyermekeink étrend-kiegészítői esetén fontos, hogy a gyermekek szívesen fogyasszák azokat és jól együttműködjenek a szülővel. Az LXR Junior készítmények szájban oldódó ízesített granulátum, illetve a nehezebben ízesíthető, speciális hatóanyag-kombinációk esetében kapszula formában biztosítanak kimagasló hatékonyságot.

A készítményeket gyermekorvosi konzultációk alapján, a nagyfokú hatékonyság és biztonságosság jegyében a lehető legkevesebb mesterséges segédanyag használatának szándékával fejlesztettük ki. Gyártásuk szigorú minőségbiztosítási kontroll alatt áll. Utóbbi kapcsán fontos megemlíteni, hogy tudatosan nem édességipari formulákat (nyalóka, gumicukor) fejlesztünk, hanem hivatalos gyógyszerformákban fogalmaztuk meg az egyedülálló hatóanyag-összetételeket. Gyermekkészítményeink előállítása ennek megfelelően nem édességipari gyártóhelyen, hanem felnőtteknek szánt készítményeinkkel azonos módon, GMP (gyógyszergyártásban alkalmazott minőségbiztosítási rendszer) minősítésű gyártóüzemben történik.

A készítményekben alkalmazott hatóanyag-mennyiségek a gyermekek minden korosztályában, sőt felnőttek esetében is hatékony adagokat képviselnek. Egyedi hatóanyag-összetételeink akár 4-5 féle különböző termék hatását egyesítik egyetlen készítményben. Napi egyszeri adagolási gyakoriság mellett az egymást támogató hatóanyagok így nem csak a hatékonyság, de a költséghatékonyság vonatkozásában is kiemelkednek. Összehasonlításképpen: Ha az LXR Junior készítmények összetételei által biztosított komplex hatást több különböző termék egyidejű megvásárlásával akarjuk kiváltani, az akár háromszor magasabb költséget is jelenthet a szülők számára.

Készítményeink összetett hatásértéke a gyermekek együttműködési készségét is javítja, mivel a szülőnek nem kell vitáznia a gyermekkel többféle különböző készítmény egyidejű bevételéről.

Hatóanyagok:

Az LXR JUNIOR IMMUN-PROTECT KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény egyetlen kiszerelésben tartalmazza az immunrendszer erősítésében elismert hatóanyagok többségét. (Echinacea, tőzegáfonya, béta-glükán, lizin, Saccharomyces boulardii, C és D-vitamin, cink, szelén.) Hatóanyagai fokozzák a szervezet immunrendszerének általános védekezőképességét, például a megfázás és felfázás időszakában. Húgyúti és felső légúti fertőzések megelőzésében elismert immunerősítő hatóanyagokat egyaránt tartalmaz. A készítmény teljes értékű probiotikum is egyben, mivel 3 milliárd Saccharomyces boulardii-t tartalmaz a bélflóra védelme érdekében. Önálló C és D-vitamin, illetve az immunerősítésben elismert ásványi anyagok forrásaként is szolgál.

A granulátum formula teszi lehetővé, hogy egymást támogató különböző immunerősítő hatóanyagok érdemi mennyiségei tudnak egy készítményben érvényesülni, mivel több hatóanyag fér el benne, mint egy tablettás vagy kapszulás termékben. A gazdag összetételben előforduló kellemetlen ízű vitaminok és ásványi anyagok könnyű bevételét lehetővé tevő ízesített formula a szegedi Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszertechnológiai Intézetében került kifejlesztésre.

Összetételének megfelelően nem pusztán egy évszakos, a téli immunvédelemre fejlesztett készítmény. Éppúgy szolgálja tavasszal a szabadban való játék során kialakuló megfázások, felfázások megelőzését, mint a nyári strandfertőzések idején a húgyúti rendszer valamint a gyomor-bél traktus egészségének megőrzését..

Hatóanyagok mennyisége:

Hatóanyagok

1 tasakban

NRV %

C-vitamin

200 mg

250 %

D-vitamin

13 mcg
(500 NE)

260 %

Béta-1,3/1,6-glükán

75 mg

Echinacea purpurea gyökér kivonat (6:1),
mely megfelel 900 mg száraz drognak

150 mg

Vaccinium macrocarpon kivonat (4:1),
mely megfelel 800 mg száraz drognak

200 mg

Saccharomyces boulardii (2 x 10 a 10-en CFU/g)

150 mg

L-lizin

150 mg

Szelén

30 mcg

55 %

Cink

7 mg

70 %

NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.

Hatóanyagok jellemzői:

C-vitamin: A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez

D-vitamin: A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Béta-1,3/1,6-glükán*: A béta-glükánok hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. Számos vizsgálat irányul immunmoduláns hatásukra.

Echinacea kivonat: Az Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) segíti a természetes védekezőrendszer működését és hozzájárul a húgyúti rendszer egészségének fenntartásához.

Saccharomyces boulardii**: A Saccharomyces boulardii a sörélesztő egy variánsa, melyet Henry Boulard, francia kutató izolált ázsiai gyümölcsökben. Az élesztőgomba típusú hatóanyaggal kapcsolatos vizsgálatok a bélflóra egyensúlyának megőrzésére, helyreállítására, tehát probiotikus hatásainak igazolására irányulnak.

L-lizin***: Az L-lizin herpesz ellenes hatását számos tanulmányban vizsgálták.

Szelén: A szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Cink: A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Alkalmazás:

Az LXR JUNIOR IMMUN-PROTECT KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény szokásos adagja gyermekek számára, 3 éves kortól napi 1 tasak granulátum, felnőttek számára napi 1 tasak.

Miért válassza ezt a készítményt?

  • Magyar gyógyszerészek által kifejlesztett, egyedülálló receptúra szerint készül.
  • Magasabb dózisú és egymás hatását fokozó hatóanyagokból tevődik össze.
  • Magyarországon, GMP minősített (gyógyszergyártás nemzetközi minőségbiztosítási rendszere) üzemben készül.
  • A gyártás folyamata minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.
  • A készítmény analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi akkreditált laborban végzik.
  • Kizárólag gyógyszertárakban, a gyógyszerész szakmai támogatásával kerül forgalomba.

Figyelmeztetések:

  • Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
  • Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
LXR001

Ez még talán érdekelhet