LXR Echinacea + Béta-glükán + D-vitamin Komplex kapszula
 • LXR Echinacea + Béta-glükán + D-vitamin Komplex kapszula

LXR Echinacea + Béta-glükán + D-vitamin Komplex (60x)

3 900 Ft

(57 Ft db)

Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza

Immunerősítés és D-vitamin pótlás elsősorban az őszi-téli időszakra!

Szedése kifejezetten ajánlott minden olyan esetben, amikor a szervezet immunrendszerének támogatására, ellenálló-képességének fokozására van szükség.

2 hónapra elég!

Kiszerelés: 60 db

Mennyiség
Raktáron

LXR Echinacea + Béta-glükán + D-vitamin Komplex

A megfázásos időszakban 1 doboz LXR ECHINACEA KOMPLEXSZEL 2 hónapra biztosíthatja szervezete számára az immunerősítésben elismert hatóanyagok hatékony kombinációját.

A kapszulánkénti 2000 NE D-vitamin megfelel a legújabb nemzetközi terápiás javaslatoknak, ideális a téli időszakban lecsökkent D-vitamin-szint pótlására.

A D-vitamin a csontok anyagcseréjében betöltött élettani funkciója mellett nélkülözhetetlen szerepet játszik az immunrendszer működésében is.

A készítmény hatását tovább fokozza a természetes eredetű béta-glükán, melynek immunsejtes védekezést fokozó hatását több nemzetközi kutatás is igazolja.

A C-vitamin és a cink hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez és a szervezet oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez.

Hatóanyagok 1 kapszulában NRV %
Echinacea (Echinacea Purpurea) kivonat  250 mg -
C-vitamin (aszkorbinsav)  150 mg 187,5
Béta-1,3/1,6-glükán 75 mg -
Cink 5 mg 50%
D-vitamin 50 mcg 2000%

NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.

Hatóanyagok jellemzői:

Echinacea kivonat: Az echinacea fajok kivonata immunstimuláns, immunmoduláns hatású. Hatóanyagai (főként poliszacharidok) fokozzák az immunrendszer egyes sejtjeinek működését, emellett antivirális, antimikróbás és gyulladáscsökkentő hatással is bírnak.

Béta-1,3/1,6-glükán: A béta-glükán egy természetes eredetű poliszacharid, melynek immunrendszerre gyakorolt pozitív hatásait számos tudományos kutatás támasztja alá.

C-vitamin: A C-vitamin immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása közismert. Az immunrendszer normál működésének fenntartása mellett támogatja az idegrendszert, a sejtképződést és egyebek mellett a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezőképességét is.

D-vitamin: A D-vitamin hozzájárul a szervezet normál immunműködésének fenntartásához, részt vesz a sejtosztódásban, és sok egyéb pozitív hatással rendelkezik.

Cink: A cink nélkülözhetetlen eleme az egészséges szervezet számos biokémiai folyamatának. Az immunrendszer normál működéséhez, a sejtosztódáshoz jelenléte elengedhetetlen.

Alkalmazás:

Az LXR ECHINACEA +BÉTA-GLÜKÁN +D-VITAMIN KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény javasolt mennyisége felnőttek számára napi 1 kapszula.

Amiért az LXR készítményeket érdemes választania:

 • Magyar gyógyszerészek által kifejlesztett, egyedülálló receptúrák szerint készülnek.
 • Magasabb dózisú és egymás hatását fokozó hatóanyagokból tevődnek össze.
 • Valamennyi készítmény előállítása Magyarországon, gyógyszergyártásra is alkalmas, GMP (nemzetközi gyógyszergyártási sztenderd) minősítésű üzemben történik.
 • A gyártás folyamata minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.
 • A készítmények számára választott forma a kemény kapszula, mivel ebben a formában lehet a hatás szempontjából szükségtelen segédanyagok mennyiségét a legalacsonyabb szintre szorítani.
 • A készítmények analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi akkreditált laborban végzik.
 • Kizárólag gyógyszertárakban, a gyógyszerész szakmai támogatásával kerülnek forgalomba.

Figyelmeztetések:

 • Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
 • Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
 • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
LXR009

Ez még talán érdekelhet