LXR Szabalpálma Komplex kapszula
  • LXR Szabalpálma Komplex kapszula

LXR Szabalpálma Komplex (60x)

3 500 Ft

(57 Ft db)

Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza

A piacvezető készítményekkel azonos mennyiségű szabalpálma kivonattal és további két hatóanyaggal a prosztata védelméért!
A prosztata jóindulatú megnagyobbodása okozta vizelési panaszok kezelésében általánosan használt szabalpálma kivonatát további két, a hatást fokozó növényi hatóanyag erősíti (aranyvesszőfű, csalán).

2 hónapra elég!

Kiszerelés: 60 db

 

Mennyiség
Raktáron

LXR Szabalpálma Komplex 


A kizárólag szabalpálmát tartalmazó termékekhez képest több növényi komponenst tartalmazó készítmény a húgyúti rendszer egészséges működésének fenntartására. Az LXR SZABALPÁLMA KOMPLEX férfiak számára javasolt, prosztata problémák, vizelési nehézségek esetén, vagy mindezek megelőzése érdekében.

A szabalpálma kivonata zsírsavakban és fitoszterolokban gazdag. Jóindulatú prosztata-megnagyobbodás esetén hatásosan csökkenti a gyulladást és az ödémát, serkenti az immunrendszert.

Az aranyvessző vizelethajtó, vese- és húgyúti fertőzések esetén gyulladáscsökkentő, valamint görcsoldó hatású, ezért megkönnyíti a húgyhólyag kiürülését. Emellett antioxidáns hatása is ismert.

A csalán a népi gyógyászatban régóta biztonsággal alkalmazott gyógynövény, mely serkenti a vizeletkiválasztó rendszer működését és gyulladáscsökkentő hatásával támogatja a szabalpálma hatását.

 

Hatóanyagok 1 kapszulában NRV %
Szabalpálma (Sabal serrulata) 320 mg -
Aranyvesszőfű (Solidago gigantea)  60 mg -
Csalán (Urtica dioica)  60 mg -

NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.

 

Hatóanyagok jellemzői:
 

Szabalpálma kivonat (Extractum saballis serrulatae): A szabalpálma kivonata zsírsavakban és fitoszterolokban gazdag, hatásosan csökkenti a gyulladást és a prosztata ödémát, serkenti az immunrendszert. (http://www.novenyigyogyszer.hu/gyogynoveny/szabalpalma)

Aranyvesszőfű (Solidaginis herba): Az aranyvesszőfű vizelethajtó, vese- és húgyúti fertőzések esetén gyulladáscsökkentő, valamint görcsoldó hatással bír. (http://www.novenyigyogyszer.hu/gyogynoveny/aranyvesszo)

Csalán (Urticae folium): A csalán a népi gyógyászatban régóta biztonsággal alkalmazott gyógynövény, mely serkenti a vizeletkiválasztó rendszer működését, valamint méregtelenítő hatással is rendelkezik.

 

Alkalmazás:

Az LXR SZABALPÁLMA KOMPLEX adagja felnőtt férfiaknak naponta 1 kapszula, folyadékkal elfogyasztva!

 

Amiért az LXR készítményeket érdemes választania:

  • Magyar gyógyszerészek által kifejlesztett, egyedülálló receptúrák szerint készülnek.
  • Magasabb dózisú és egymás hatását fokozó hatóanyagokból tevődnek össze.
  • Valamennyi készítmény előállítása Magyarországon, gyógyszergyártásra is alkalmas, GMP (nemzetközi gyógyszergyártási sztenderd) minősítésű üzemben történik.
  • A gyártás folyamata minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.
  • A készítmények számára választott forma a kemény kapszula, mivel ebben a formában lehet a hatás szempontjából szükségtelen segédanyagok mennyiségét a legalacsonyabb szintre szorítani.
  • A készítmények analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi akkreditált laborban végzik.
  • Kizárólag gyógyszertárakban, a gyógyszerész szakmai támogatásával kerülnek forgalomba.

 

Figyelmeztetések:

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

 

 

LXR013