Scholl Velvet Smooth Elektromos talpreszelő gyémántkristályokkal

10 600 Ft
Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza

Professzionális pedikűr készlet a puhább érzésű lábakért.

Kiszerelés: 1 db

Mennyiség
Raktáron

Scholl Velvet Smooth Elektromos talpreszelő gyémántkristályokkal

Termékleírás

Jellemzők

  • Ergonomikusan kialakított puha fogó
  • Speciálisan tervezett Micralumina™ cserélhető fej
  • Gyengéd és hatékony körkörös művelet 
  • Elemmel működő termék
  • Használatkész
     

Termék információk
A Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő rotációs fejeit most gyémántkristályokkal láttuk el, amelyek segítségével egyszerűen varázsolhatja gyönyörűen simává talpait. Az extra kemény rotációs fej használata nagyon kemény bőrre is alkalmas. Hatékonyan, de mégis finoman távolítja el a megkeményedett bőrt. A használata nagyon egyszerű. Végezzen körkörös mozdulatokat a talp bőrkeményedéses részén, és az elhalt bőr azonnal eltűnik. Meg fog könnyebbülni, miután talpát ismét puhának és simának érezheti.

Elektromos talpreszelő gyémántkristályokkal

Doboz tartalma
1 db elektromos talpreszelő, 1 db extra kemény rotációs fej, 4 db AA elem, 1 db védőfedél

Egyéb információk
A gyártás során felhasznált gyémánt mennyisége: a hengerfej gyártásához felhasznált szilikon karbid 1%-a (cca 5-15 mg).

 

Használati utasítás

 A részletes tájékoztató a dobozban található. 

Első használat 
1. Csavarja le a termék alját az óramutató járásával ellentétes irányba. 2. Vegye le a termék alját, majd távolítsa el, és dobja ki a piros szigetelő fület. 3. Helyezze vissza a termék alját a helyére, és csavarja vissza az óramutató járásával megegyező irányba, amíg teljesen nem rögzül. 4. Kövesse a dobozban található használati utasításokat.
 

Használati utasítás:

1. Használat előtt távolítsa el a henger védőfedelét.

2. Győződjön meg róla, hogy a hengerfej megfelelően illeszkedik a termékhez. Hengerfej nélkül ne használja készüléket.

3. Kapcsolja be a terméket az ezüstszínű gyűrű balra fordításával, és gyengéden haladjon át a hengerrel a bőrkeményedésen; az elhalt bőr fokozatosan le fog hámozódni. Csak száraz bőrön használja! Ne nyomja a bőrhöz túl erősen, különben a készülék leáll.

4. Kapcsolja ki a készüléket, és ellenőrizze, hogy elérte-e a kívánt puhaságot. Amennyiben még nem, kapcsolja be újból, és ismételje meg az eljárást a megfelelő puhaság eléréséig. Figyelmeztetés: Ugyanazon a ponton legfeljebb 3-4 másodpercig használja a terméket! Amennyiben a termék használata során bőrirritáció lép fel vagy egyéb kellemetlenséget tapasztal, azonnal hagyja abba a termék használatát.

5. Kapcsolja ki a terméket az ezüstszínű gyűrű jobbra fordításával.

6. Az elhalt bőr darabkáinak eltávolítása céljából törölje meg, vagy mossa meg a talpát majd alaposan szárítsa meg. 7. Végül ajánlott hidratáló kenőcs használata, melyet finoman dörzsöljön bele gyönyörűn sima talpába.
 

Használat utáni tisztítás: 
A Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő készülék nem vízálló. Vegye le és mossa le a forgófejet, hogy megtisztítsa a felületét.

1. Kapcsolja ki a készüléket.

2. A készülék oldalán található „eject” gomb megnyomásával, valamint a henger gyengéd elmozdításával távolítsa el a forgófejet.

3. Folyóvíz alatt mossa meg a forgófejet.

4. A termék többi részét nedves ronggyal tisztítsa meg.

5. A forgófejet és a készülék fő részét száraz, tiszta ronggyal szárítsa meg.

6. Helyezze vissza a forgófejet és a védőfedelet. 
 

A forgófej cseréje: 
A megkeményedett bőr eltávolításához használja a Scholl Velvet Smooth™ gyémántkristályokkal ellátott extra kemény forgófejet. A tökéletesen sima lábakért befejezésképp használja a Scholl Velvet Smooth™ gyémántkristályokkal ellátott Soft Touch forgófejet. Cserélje le a forgófejet, amennyiben a hatékonyságának csökkenését tapasztalja. A készülékhez kizárólag Scholl Velvet Smooth Micralumina™ rotációs fej használatát javasoljuk. 1. Győződjön meg róla, hogy a készülék ki van kapcsolva 2. A készülék oldalán található „eject” gomb megnyomásával, valamint a henger gyengéd elmozdításával távolítsa el a forgófejet. 3. A következő módon helyezze az új hengert a készülékre: nyomja be a forgófej oldalain elhelyezkedő gombokat, majd illessze be az új forgófejet a készülékbe. 4. Használat előtt győződjön meg róla, hogy a forgófej megfelelően illeszkedik a termékhez.
 

Elemek cseréje: 
A készülék elemmel működik. Ha az elemek lemerültek:

1. Csavarja le a készülék alját az óramutató járásával ellentétes irányba.

2. Vegye le a készülék alját, majd távolítsa el a használt elemeket.

3. Cserélje ki őket 4 új AA alkáli elemre. Ne használjon többféle márkájú vagy használt elemeket. Minden esetben győződjön meg róla, hogy az elemeket a megfelelő polaritás szerint helyezi bele a készülékbe.

4. Helyezze vissza a termék alját a helyére, és csavarja vissza az óramutató járásával megegyező irányba, amíg teljesen nem rögzül. Győződjön meg róla, hogy az elemtartó rekesz zárva van és száraz. Ne tegye ki az elemeket víznek, tűznek vagy magas hőmérsékletnek. Ne okozzon rövidzárlatot. Amennyiben az elemek szivárgását észleli, azonnal távolítsa el azokat, valamint az elemekből kifolyt tartalmat a készülékből. Amennyiben hosszabb időn keresztül nem használja a készüléket, távolítsa el belőle az elemeket.


Biztonsági információk

Figyelmeztetés: 
Gyermekektől elzárva tartandó. Csak a talp felületén található bőrkeményedésen alkalmazza! Csak száraz (ne nedves) bőrön használja! Nem alkalmazható a test más részein. Csak rendeltetésszerűen használható. Ugyanazon a ponton legfeljebb 3-4 másodpercig használja a terméket! Amennyiben a termék használata során bőrirritáció lép fel vagy egyéb kellemetlenséget tapasztal, azonnal hagyja abba a termék használatát. Ne alkalmazza repedezett, fájó vagy irritált bőrön! A készüléket tilos vízbe mártani. Használat közben a készüléket tartsa távol ruházatától illetve hajától. Cukorbetegség vagy keringési probléma esetén ne használja a készüléket. A készülékhez kizárólag Scholl Velvet Smooth Micralumina™ cserefejek használatát javasoljuk.

A készüléket, elemeket a háztartási hulladéktól elkülönítetten, szelektíven kell gyűjteni. Az elektromos berendezés hulladéklerakókban való elhelyezése során a berendezés nem bomlik le és a helyette vásárolt új berendezéshez új nyersanyagokat, és többlet energiát kell felhasználni. Az elektromos berendezésből származó hulladékok elkülönített gyűjtésével, újrafeldolgozásával és hasznosításával csökkenthető a hulladéklerakók terhelése és egy új berendezés gyártása során kevesebb nyersanyagot és energiát kell felhasználni. Az elektromos berendezés illetve az elemek szelektív gyűjtésével Ön hozzájárul a készülékek és az elemek helyes ártalmatlanításához, s ezáltal segíti megelőzni a környezetre és az emberi egészségre nézve potenciálisan káros következményeket. Ne dobja ki a háztartási hulladékkal együtt! Gyűjtse elkülönítve! Az elektromos berendezés nem tartalmaz veszélyes hulladéknak minősülő alkatrészt.

scholl-008