A Halmypatika.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

Régebbi híreink

2017. 08. 24. 20:05:46

Otthoni ultrahangos fogápolás, ismerje meg Ön is!

Emmi-dent Platinum

Elcsépelt szlogen? Lehet, de ez a készülék tényleg 21. századi megoldás az otthoni fogápolásra!
Az Emmi-dent Platinum ultrahangos fogkefe, kiváló minőségű, eredeti német termék (Made in Germany)!

Ha Ön inkább vizuális típus, esetleg kevés ideje van, akkor szánjon másfél percet Önmagára és fogaira és nézze meg a videót!


Emmi-dent (Felirat és magyar nyelvű szinkron is!
) - Youtube videó

2017. 08. 24. 20:00:36

Megérkezett a Prémium Termékcsalád új, laktóz-, fruktóz- és gluténmentes terméke!

Premium Diet Regular + Sensitive vaníliás-mandulás ízesítésben

 

Laktóz-fruktóz-gluténmentes, speciális gyógyászati célra szánt tápszer cukorral és édesítőszerekkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal az elhízás diétás kezelésének kiegészítésére.

2017. 08. 24. 14:52:18
Toxinok ellen gyógynövényekkel: 5 összetevő, ami segít a szervezete kitisztításában

A toxinok szinte mindenütt megtalálhatóak, a napi szinten belélegzett levegőtől kezdve egészen az étkezésekkor bevitt táplálékokig. Szinte lehetetlen elkerülni a környezetünkben található méreganyagokat, de testünket erősíthetjük belülről és odafigyelhetünk az immunrendszerünkre. A toxinok egy idő után felgyülemlenek és pusztítást okoznak a szervezetünkben. A toxinok jelentősen lassíthatják a különböző szervek hatékonyságát.

2017. 07. 18. 13:59:50

A szájhigiénia területén a legmodernebb technológia az ultrahangos fogtisztítás. Világszerte egyedülálló találmány. 

Az Emmi-dent fogkefék a kefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generálnak ultrahangot.

Az ultrahang közvetlenül a sörték tetején keletkezik, ahol mikroszkopikus buborékokat képez a fogkrémmel, amelyek behatolnak a fogak közé, és eltávolítják a szennyeződéseket, ételmaradékokat, fogkövet, baktériumokat stb. Ez nem érezhető, nem hallható...

2015. 04. 21. 10:59:05

A British Medical Journal-ben megjelent tanulmány új bizonyítékkal szolgál arra, hogy a paracetamol hatástalan azoknak a betegeknek a fájdalomcsillapításában, valamint a mozgékonyságának és életminőségének növelésében, akik derékfájástól, vagy a csípőn, illetve a térden jelentkező oszteoartritiszben szenvednek...

Keresés