A Halmypatika.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Dr. Hummel által képviselt egészségmegőrzéssel kapcsolatos információk, érdekességek az általa kutatott mikrorostos gélről.

A kutató által közzétett leírás eredeti formájában.

 

 

 

 

 

Újdonság!

Premium Diet Go már csokoládé és eper ízben is kapható, valamint megjelent a 40 év feletti hölgyeknek és uraknak ajánlott Premium Diet Regular +40 - nugátos ízű tápszer is.

 

 

A Premium Diet Regular shake-jeit változatosabbá tehetjük, hogyha kedvünkre kísérletezünk a különböző hozzávalókkal.
Bemutatunk néhány példát, melyek elindíthatják kreativitásunkat.

 

 

 

 

 

A kurkuma a legtöbb ember szerint csupán egy narancssárga fűszer, amit hozzáadhatunk a curry-hez, vagy megfűszerezhetjük vele a rizst, hogy annak csodálatos sárga színe legyen. De ez a növény jóval többet tud adni, mint amit első ránézésre gondolnánk.

 

 

 

 

A tájékoztató tartalma:

  • összetevők
  • allergén anyagok
  • felhasználási útmutató
  • tápanyag táblázat a vitamin és tápérték tartalomról

 

 

 

B-vitamin: egyre népszerűbb téma az emberek körében. Kétségek nélkül állíthatjuk, hogy ez a vitamin rendkívül előnyös számunkra, főleg a fáradtság tüneteit tekintve. Valószínűleg bármelyik idős ember el tudja mondani, hogy a B-vitamint minden orvos ajánlja.

Szóval mikor volt az utolsó alkalom, amikor eszébe jutott a B-vitamin? Elgondolkodott már azon, miért vannak repedések a szája sarkainál? Sőt, gondolkodott már azon, hogyan szüntetheti meg a depressziót természetes eszközök segítségével?

Nos, ezek mind a B-vitamin hiányosságával függnek össze!

 

 

Otthoni ultrahangos fogápolás, ismerje meg Ön is!

 

Elcsépelt szlogen? Lehet, de ez a készülék tényleg 21. századi megoldás az otthoni fogápolásra!
Az Emmi-dent Metallic ultrahangos fogkefe, kiváló minőségű, eredeti német termék (Made in Germany)!

LEPJE MEG SZERETTEIT!   VÁSÁROLJA MEG MOST 15%-OS KEDVEZMÉNNYEL!

Vásárlás esetén AJÁNDÉKBA adunk egy Emmi-dent nature fogkrémet.

Az AKCIÓ időtartama: 2017.11.15. - 2017.12.16. vagy a készlet erejéig.


Szánjon másfél percet Önmagára és nézze meg az alábbi videót!


Kedves Ügyfelünk! 

Ezen az oldalon az akciós újságban található kedvezményes termékeinkhez talál hasznos leírásokat, tájékoztatásokat.


2018 január - új év, új lehetőségek

Az újévi fogadalmak után itt a lehetőség a tettek mezejére lépni és megtenni mindazt, amit célul tűztünk ki. A szavak ideje után most már a megvalósítás útjára kell lépni. Azon kedves Olvasóinkhoz szólunk most, akik úgy érzik, hogy az alakjukkal szeretnének elégedettebbek lenni és megszabadulnának néhány kilogrammtól  vagy akár jelentős túlsúlytól ebben az évben. Ügyfeleink szerint egy fogyókúra akkor jó, ha: nincs éhezésváltozatos étkezésre van lehetőség, nem kell a kalóriákat számolninincsen jojó effektusfinom és gyorsan elkészíthetőakár cukorbetegek számára is fogyasztható.

Van megoldás!

Emmi-dent - friss lehelet, bátor mosoly!

Tegye fel a kezét, akinek ismerős a történet! Sorunkat kivárva, végre a megnyerő külsővel rendelkező, elbűvölő tekintetű vevőszolgálati munkatárs elé ülünk, ő kedvesen ránk mosolyog és BAMM! A „Miben segíthetek?” mondat szinte letaglóz. A kolléga(nő) lehelete nem pusztán irritáló és kellemetlen, de mondjuk ki: büdös. Higgye el, ennek az ügyfelekkel foglalkozó úriember/hölgy örül a legkevésbé. Rágóval, mentolos cukorkával, és ki tudja még mivel próbálja ideig-óráig elviselhetőbbé tenni a face to face kommunikációt. Hogy Ön is az asztal másik oldalán foglal helyet? Előadóként, ügyfélszolgálati munkatársként, vagy netán értékesítőként keresi a kenyerét? Ebben az esetben pláne tudja, miről is beszélünk.

Keresés