A Halmypatika.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

Safe Laser SL500 infra

Ár:
399.000 Ft (314.173 Ft + ÁFA)

A lágy-lézer kezelésnek három alapvető gyógyító hatása van az emberi szervezetre:

  1. Fájdalomcsillapító
  2. Gyulladáscsökkentő
  3. Biostimulációs hatás – SerkenL (stimulálja) a test öngyógyító képességét!

Szervezetünkben a lézerfény aktivál bizonyos enzim folyamatokat, melyek beindítják az ATP termelődést. Az ATP (adenozin-trifoszfát) az egyetlen és legfontosabb formája az energiának, mely működtet minden kémiai reakciót, a szervezet minden sejtjében. A megnövelt energia termelés következménye a sejtek hatékonyabb (anyagcsere) működése és a gyorsabb regenerálódás, ezáltal a betegségek gyógyulási ideje lerövidül.

A lágylézer kezelés nem csak a betegségek tüneteit enyhíti, hanem összeteI biológiai- kémiai folyamatok eredményeként sok esetben az okokat is megszünteti.

Milyen teljesítményű lézerrel lehet a leghatékonyabban kezelni?

Ez attól függ, hogy milyen betegségre szeretnénk alkalmazni.
Egyszerűbb lágylézereket lehet vásárolni 1-10mW tartományban, melyeknek rendkívül hosszú a kezelési ideje és kizárólag a bőrfelszín stimulálására alkalmasak. Gyógyászati szempontból alacsony a hatékonyságuk.
30-250mW a következő tartomány, amely már alkalmas a bőrfelszín alatti szövetek, izmok, szalagok, kis ízületek gyógyítására is. Ez a tartomány ezzel együtt még nem elég hatékony a fájdalom csillapításra vagy a mélyebben lévő izmok, porcok regenerálására.

400-500mW a lágylézerek legfelső kategóriája. Számos klinikai tanulmány és gyakorlati tapasztalat is azt mutatja, hogy ezzel a teljesítménnyel már kiváló eredményeket lehet elérni a fájdalomcsillapításban akkor is, amikor az ennél kisebb teljesítményű lézerek hatástalanok voltak. Castano [65]* kísérleti úton kimutatta, hogy a térdízületi fájdalmaknál a nagy teljesítményű infravörös lézerrel hasonlóan jó eredményt lehet elérni, mint a szteroid injekciós (dexamethasone) kezeléssel.
Dr. Barabás Klára vezette magyar orvoscsoport kísérleti úton kimutatta, hogy a nagy teljesítményű (25J/cm2) infravörös lézerrel, olyan biokémiai folyamatokat lehet beindítani, amely szükséges a porcok regenerációjához is. [66]

A Safe Laser készülékek hatékonyan segítik a gyermekek, felnőttek és az idősek gyógyulását egyaránt, ezért minden család “házipatikájában” hasznos eszközök lehetnek. Ezen felül állatorvosi felhasználásra is alkalmasak.

Az állatok esetében a lézerfénynek ugyanolyan biológiai hatása van, mint az embereknél! A lézerterápiát önmagában vagy kiegészítő terápiaként ugyanazokra a betegségekre, kórképekre lehet használni, mint az embereknél.

 

Figyelmeztetés: Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Leírás és Paraméterek

A Safe Laser 500 Infra infravörös (808nm-es) fénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké (biológiai hatása akár 8 cm mélységben is érvényesül), így kiválóan használható pl. mozgásszervi betegségek terápiájában, ahol fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja az izmok, inak, ízületek gyógyulását. Nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálásra is alkalmas.
Fogászati kezelések, műtétek után segíti a hatékonyabb gyógyulást. Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat. Fogszabályozásnál fellépő akut fájdalmat csillapítja, illetve elősegíti a fogak gyorsabb mozgását (lerövidíti a fogszabályozás időtartamát)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

A vásárlási szokások alapján ajánljuk még:

Raktáron
190.000 Ft

Keresés