A Halmypatika.hu a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Menü

Premium Diet Regular - sensitive

Információk a laktózmentességről:
A fogyasztásra kész szójatejjel, vízzel vagy laktózmentes tejjel elkészített termék laktóztartalma < 100mg/100 ml. Így a termék laktózmentesnek minősül.

Információk a gluténmentességről: 
A termék gluténmentesnek nevezhető, mert a végső fogyasztó számára értékesített termékben a gluténtartalom kevesebb, mint 20 mg/kg, ami a gluténmentesség határértéke

Információk a fruktózmentességről:
A termék nem tartalmaz fruktózt (gyümölcscukrot).

Allergén anyagok:
A termék tartalmaz szóját, tejet, csonthéjas gyümölcsöt. Nyomokban tojásfehérjét tartalmazhat.

Tudta Ön, hogy

- az európai lakosság kevesebb, mint 20%-ánál van laktózérzékenység? Ez a szám az ázsiaiknál 90%, a helyi táplálkozási szokások miatt! Sajnos sokaknál az étrend megváltoztatása csupán egy – egészségtelen – divathisztéria része, ami azonban kockázatokkal jár. A ténylegesen laktózérzékenyeknél a szervezet nem képes olyan enzim képzésére, ami felbontja a laktózt laktátra. 

- a bélrendszernek szüksége van laktózra. A laktózérzékenynek is az az ajánlott, hogy naponta fogyasszon 2 deci normál laktóz tartalmú tejet. A bélbaktériumnak a laktóz fontos táplálék és biztosítja a bélflóra egyensúlyát, megakadályozza a ‚rossz‘ baktériumok dominanciáját. Ettől a kis mennyiségtől általában nincs panasz. Érdemes azonban arra is figyelni, hogy nagyon sok élelmiszernek van laktóz tartalma. (kenyér, krémes édességek, stb...)

- a laktózmentes tejeket fruktóz cukorral dúsítják (anélkül ‚szinte' nem fogyasztható). Ez a fruktóz a májban raktározódik zsír formájában. Éppen ezért ezt a  tápszert úgy alakították ki, hogy ne vigyen be még több fruktózt a páciens. Egyébként így a fruktóz-intoleranciában szenvedő is fogyaszthatja.


A PREMIUM DIET táplálkozási program szerint a PREMIUM REGULAR naponta 1-2 étkezés kiváltására alkalmas.
Kizárólagos tápanyagforrásként nem alkalmazható.
Alkalmas felnőttek és 14 éves kor felettiek számára.

A tájékoztatás nem teljeskörű, nézze meg webáruházunkban a fogyókúrás program részletes leírását a fenti képre kattintva.

Tartalomhoz tartozó címkék: Marketing

Keresés