• Akció
 • -2 000 Ft

Scholl GelActiv Work talpbetét (1pár) - Fizikai munkához - Férfi (méret: 40-46.5)

5 900 Ft
3 900 Ft Kedvezmény 2 000 Ft
Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza

Az igénybevett lábaknak, nyomástompító GelActiv™  technológiával.
A talpbetétek megkönnyítik a gördülő mozgást és kellő rugalmasságot biztosítanak, mely csökkenti a lábakra nehezedő túlzott nyomást.

Kiszerelés: 1 pár

 

Mennyiség
Raktáron

Scholl GelActiv Work talpbetét - Fizikai munkához - FÉRFI (méret 42-48)

Az igénybevett lábaknak, nyomástompító GelActiv™  technológiával.

 

Fizikai munkához

Kialakításának köszönhetően fizikai munkavégzés közben hatékonyan csillapítja a talpra nehezedő nyomást és segít csökkenteni a lábfejeit hosszabb időn át érő túlzott terhelést.

 A talpbetét egész nap gondoskodik a nyomás tompításáról, különösen kemény talajon. A talpbetéten levő nyílások és a felső szövetborítás segítenek szárazon tartani a lábfejeket

 

Hogyan működnek a talpbetétek?
 

 • A talpbetétek olyan betétek, melyek illeszkednek a cipőbe. 
   
 • Párnázottságot biztosítanak a talpak és a cipő tényleges talpa között (továbbá a talaj között), és segítenek elnyelni a
  lábakat ért nyomásokat, ütődéseket, miközben kényelmet biztosítanak a lábak boltozatának. 
   
 • Kettős zseléje bizonyítottan hatékonyan csillapítja az enyhébb nyomást és segít csökkenteni a gyaloglás vagy a napi tevékenységek által okozott túlzott terhelést. A keményebb zselé megtámasztja a boltozatot és a sarkat, míg a lágyabb zselé kiváló párnázottságot és nyomáscsillapítást biztosít.
   
 • A talpbetétek nemcsak nagyobb kényelmet és több támogatást biztosítanak a láb boltívének, de a séta vagy futás során lábunkra nehezedő nyomást is enyhítik. A nap végén érzett "nehézláb" érzés is kevésbé jelentkezik a talpbetétek nyújtotta támogatással.
   
 • A talpbetét formája egész napos kényelemre van tervezve. Így előzheti meg lába elfáradását.

 
Egyszerűen csak távolítsuk el jelenlegi talpbetétünket, majd szabjuk méretre az új talpbetétet, majd helyezzük bele a cipőnkbe, és azonnal észre fogjuk venni a különbséget.
 


Hasznos információ:

Olyan cipőt viseljen, ami méretben passzol, továbbá megfelelő párnázottságot és tartást biztosít.

Bőrünk kényelmének szempontjából jobb, ha rotáljuk a cipőket, azaz próbáljuk nem ugyanazt a pár cipőt viselni, mint két egymás utáni nap. Ez lehetővé teszi, hogy a lábujjaknál található rész és a cipő más részei kiszáradhassanak, így nem fogunk nedves cipőt viselni, mely hatással lehet lábaink egészségére.

 

Használati útmutató:

 1. Szabja méretre, ha szükséges. Vágja körbe annál a körvonalnál, ami megfelel cipőméretének, vagy használja az eredeti talpbetétet mintaként.
   
 2. A legjobb eredmény eléréséhez vegye ki a meglévő talpbetéteket, és cserélje ki azokat a Scholl GelActiv™ talpbetétekre. Helyezze őket a cipőbe a zselés felükkel lefelé.
   
 3. Cserélje le a talpbetéteket, amikor az elhasználódás jelei látszanak rajtuk. Ezt hat havonta ajánlott megtenni.
scholl-015