• Akció
 • -2 000 Ft

Scholl GelActiv Everyday talpbetét (1pár) - A hétköznapokra - Férfi (méret 40-46.5)

5 900 Ft
3 900 Ft Kedvezmény 2 000 Ft
Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza

Rendkívüli kényelem nyomáscsillapító GelActiv™  technológiával.
A talpbetétek megkönnyítik a gördülő mozgást és kellő rugalmasságot biztosítanak, mely csökkenti a lábakra nehezedő túlzott nyomást.

Kiszerelés: 1 pár

Mennyiség
Raktáron

Scholl GelActiv Everyday talpbetét - A hétköznapokra - FÉRFI (méret: 42-48)

Rendkívüli kényelem nyomáscsillapító GelActiv™  technológiával.
A talpbetétek megkönnyítik a gördülő mozgást és kellő rugalmasságot biztosítanak, mely csökkenti a lábakra nehezedő túlzott nyomást.


Mindennapos viseletre

A Scholl GelActiv™ talpbetét hétköznapokra alkalmas a mindennapos viseletre tervezett lábbelikhez.
Arra tervezték, hogy csökkentse a lábra nehezedő túlzott nyomást, és lágy gélpárnája kipárnázza a lábakat, egyfajta lengéscsillapítóként működve. Mindenki számára javasolt megtapasztalni a puha, mindennapos használatra tervezett talpbetétek előnyét, aki egy hosszú nap, egy hosszú séta, illetve egy hosszú bevásárló- vagy városnéző túra után fáradtnak érzi a lábait.


Hogyan működnek a talpbetétek?

 
 • A talpbetétek olyan betétek, melyek illeszkednek a cipőbe.
   
 • Párnázottságot biztosítanak a talpak és a cipő tényleges talpa között (továbbá a talaj között), és segítenek elnyelni a
  lábakat ért nyomásokat, ütődéseket, miközben kényelmet biztosítanak a lábak boltozatának.
   
 • Kettős zseléje bizonyítottan hatékonyan csillapítja az enyhébb nyomást és segít csökkenteni a gyaloglás vagy a napi tevékenységek által okozott túlzott terhelést. A keményebb zselé megtámasztja a boltozatot és a sarkat, míg a lágyabb zselé kiváló párnázottságot és nyomáscsillapítást biztosít.
   
 • A talpbetétek nemcsak nagyobb kényelmet és több támogatást biztosítanak a láb boltívének, de a séta vagy futás során lábunkra nehezedő nyomást is enyhítik. A nap végén érzett "nehézláb" érzés is kevésbé jelentkezik a talpbetétek nyújtotta támogatással.
   
 • A talpbetét formája egész napos kényelemre van tervezve. Így előzheti meg lába elfáradását.
   
Egyszerűen csak távolítsuk el jelenlegi talpbetétünket, majd szabjuk méretre az új talpbetétet, majd helyezzük bele a cipőnkbe, és azonnal észre fogjuk venni a különbséget.


Hasznos információ:

Olyan cipőt viseljen, ami méretben passzol, továbbá megfelelő párnázottságot és tartást biztosít.

Bőrünk kényelmének szempontjából jobb, ha rotáljuk a cipőket, azaz próbáljuk nem ugyanazt a pár cipőt viselni, mint két egymás utáni nap. Ez lehetővé teszi, hogy a lábujjaknál található rész és a cipő más részei kiszáradhassanak, így nem fogunk nedves cipőt viselni, mely hatással lehet lábaink egészségére.Használati útmutató:
 
 1. Szabja méretre, ha szükséges. Vágja körbe annál a körvonalnál, ami megfelel cipőméretének, vagy használja az eredeti talpbetétet mintaként.
   
 2. A legjobb eredmény eléréséhez vegye ki a meglévő talpbetéteket, és cserélje ki azokat a Scholl GelActiv™ talpbetétekre a zselés felükkel lefelé.
   
 3. Cserélje le a talpbetéteket, amikor az elhasználódás jelei látszanak rajtuk. Ezt hat havonta ajánlott megtenni.

 

scholl-011